Wauw, wat zijn ze mooi geworden.
Vijf prachtig beschilderde doeken.
Gemaakt door de kunstenaars van Jans Pakhuys.
Dit is een kunst atelier bij Amerpoort.
Bij de live uitzending staan ze te stralen op het podium.
Donderdag 10 november is het zover!

Piet Schopping (1955)
Piet is al meer dan 25 jaar een bekende teken-virtuoos van Atelier De Pastorie. Zijn krachtige, expressieve lijnvoering was al te zien in menig museum en siert menig woonkamer.
Kenmerken van zijn stijl, zijn snelle, herhalende lijnen, duidelijke vormen op grote doeken.
Piet spreekt nauwelijks, maar zijn werk spreekt voor hem. Soms schrijft hij alleen woorden op een groot vel papier, zonder tekening, maar doorgaans maakt hij prachtige portretten of weet hij dieren zeer treffend weer te geven.

Daan Sonnenberg (1990)
Sinds 2010 schildert Daan bij ons atelier, en zijn werken zijn vaak geïnspireerd op werken van Picasso , Corneille of Karel Appel. Bijzonder kleurrijk en karaktervol.
Zijn werk spreekt veel mensen aan en is “ toegankelijk” te noemen.
Hij werkt op doeken, papier en zelfs op meubelen. Acrylverf, Oost-Indische inkt en stiften, zijn materialen die Daan graag gebruikt.

Greet Spilker-De Kruijff (1956)
Sinds een paar jaar is Greet nu bij ons atelier komen werken en ze is erg gedreven en ondernemend, en pakt elke klus aan, of het nou schilderen, mozaïeken, of beschilderen van een meubel is, ze van alle markten thuis en geniet van wat ze maakt en de complimenten die ze ontvangt voor haar mooie werk. Abstract of figuratief, ze vindt het allemaal leuk om te doen.
Krijt, potlood, acrylverf en inkt, zijn materialen die Greet graag gebruikt voor haar werk.