Dit is de vakjury van 2021:

Kars de Hollander

Kars de Hollander

Mediamaker
Kars maakt samen met zijn broer Ties toffe filmpjes op TikTok en YouTube. Samen waren ze te horen in een podcastaflevering van ‘Alicante’. Dat ging over ‘Down met TikTok’. Kars studeert Multimedia Design. Hij vindt het erg leuk om in de jury te zitten. Super dat je er weer bij bent!
Eelco Kingma

Eelco Kingma

Mediadeskundige
Eelco is er dit jaar ook weer bij. Hij is de bedenker van de Dutch YouTube Gathering. Eelco is online media en video specialist. Hij kan goed zien of iemand mediakwaliteiten heeft. Goed dat je er weer bij bent Eelco!
Kirsten Jassies

Kirsten Jassies

Instragram specialist
Kirsten zit er voor de tweede keer in de vakjury. Zij is Instagram- en vlogtrainer. Zij helpt organisaties met sociale media goed inzetten. Ze schreef ook een boek; dat heet Instaproof En Kirsten heeft een toffe plek op een bijzondere camping.
Sander Pat

Sander Pat

Vlogger
Sander is voor de vierde keer vakjurylid. Hij vlogt al heel lang en elke dag. Je vindt hem op YouTube als ‘DagenvanPatje” En hij maakte bij de regionale omroep radio. Sander te zien in het programma ‘Net FF Anders”.
Teun Peters

Teun Peters

Mediamaker
Teun zit voor de derde keer in de vakjury. Hij is cameraman en YouTuber. Hij had een hoofdrol in de Film van Dylan Haegens. Daarnaast geeft Teun gastlessen over mediawijsheid. En workshops over vloggen.
Lisanne Dijkstra

Lisanne Dijkstra

Theater docent en TikTok deskundige
Lisanne Dijkstra is dit jaar helemaal nieuw in onze vakjury. Zingen, dansen, typetjes en acteren en TikTokken! Ze kan het allemaal. Succes Lisanne, we zijn heel blij dat je erbij bent!