De organisatie

Sonja Heijkamp

Sonja Heijkamp

Eindbaas Special Media Awards
Ik ben projectcoördinator van het consultatieteam Client, Internet en Sociale Media bij Amerpoort. Dat betekent dat ik zoveel mogelijk mensen bij Amerpoort advies geef over een leuk online leven. De landelijke Special Media Awards vind ik belangrijk om te organiseren. Hiermee laten we zien wat voor goede media mensen maken. Zelf gebruik ik ook veel sociale media. Dat doe ik om op de hoogte te blijven van nieuwe dingen. En om te netwerken.
Joyce Graafhuis

Joyce Graafhuis

Vlog expert
Ik werk voor het expertisecentrum van Amerpoort. Samen met Mike en Sonja zit ik in het Consultatie Team: Client, Internet en Sociale Media. Daarnaast maak ik veel vlogs voor Amerpoort. Als het gaat om media maken vind ik het gebruik van bewegend beeld (video) het leukst. Je kan op een vlotte, positieve en spontane manier laten zien wat je bezig houdt.
Mike Haanstra

Mike Haanstra

Website bouwer
Ik werk bij Amerpoort. Als trainer voor begeleiders bijvoorbeeld over sociale media. Ik werk mee aan de Special Media Awards, omdat ik het belangrijk vind dat de mogelijkheden van internet voor iedereen zijn. Het maken van online media is leuk. Zo kun je laten zien waar je goed in bent. Zelf kijk ik graag naar YouTube filmpjes en mooie foto's op Instagram.
Lotte van Aerle

Lotte van Aerle

Projectmanager
Ik werk mee aan de Special Media Awards omdat iedereen recht heeft op een leuk online leven. Graag zet ik me in samen met alle andere organisaties om te werken aan meer mediawijsheid bij begeleiders en bij jongeren met een lvb. De uitreiking van de Special Media Awards is het leukste evenement waar ik mijn steentje elk jaar aan bij mag dragen. Ik doe dat door algemene ondersteuning te beiden aan de projectorganisatie, aan de jury, en tijdens het evenement zelf.

Team:

Margot van Duren

Margot van Duren

Filmmaker
Ik ben werkzaam als filmmaker/begeleider bij het Multimediateam Pluryn. We maken professionele filmproducties met een team van 50 enthousiastelingen, met ieder zijn/haar eigen specialiteit op het gebied van film. In 2019 hebben we de aftermovie van de Special Media Awards 2019 gemaakt en sindsdien zijn we verkocht; een regelrecht feest en grote eer om hier onderdeel van te mogen zijn!
Hessel Rienstra

Hessel Rienstra

Community manager
Ik houdt mij al jaren bezig met mediawijsheid. Zo bedacht ik o.a. het spel Sociale Slimmeriken om met elkaar over sociale media te praten. Op dit moment werk voor Philadelphia zorg als community manager en houdt mij vooral bezig met projecten rond de zeggenschap van cliënten. Wat dat betreft pas ik en mijn visie op zorg, helemaal bij de visie van de Special Media Awards en ik ben er dan ook graag weer bij dit jaar. Wie zie ik dit jaar op de rode loper?
Anke van Breugel

Anke van Breugel

Mediacoach
Ik werk als Mediacoach bij ASVZ en ben de trotse mede-ontwikkelaar van het spel Mediajungle. Met elkaar media maken en er over in gesprek gaan, is voor mij belangrijk en leerzaam! Via de Special Media Awards krijgt iedereen de kans zijn of haar talent te laten zien en verder te ontwikkelen. De creativiteit waarmee video’s gemaakt zijn, vind ik indrukwekkend! Dit talent verdiend een podium en daar werk ik graag aan mee!
Jonas Oomen

Jonas Oomen

Muziekcoach en vlogger
Ik werk als muziekcoach en vlogger bij Stichting Philadelphia Zorg. Ik probeer middels mijn vlogs het inzetten van muziek in de zorg onder de aandacht te brengen. Daarnaast ben ik bezig met diverse projecten, zoals het opzetten van een radiozender en een boekingskantoor voor onze artiesten. Om deze projecten te laten zien en mensen mee te nemen is het heel tof om social media en vlogs te gebruiken.
Bart Rijgersberg

Bart Rijgersberg

StoryBart
Sinds 2020 ben ik betrokken bij de Special Media Awards. Ik maak de filmpjes die jullie tijdens de live show zien. En tijdens de uitzending zit ik samen met NEP in de regie ruimte. Ik heb mijn eigen bedrijfje in het maken van filmpjes, podcasts, muziekopnamen en andere creatieve media. Daarnaast werk ik ook bij Amarant als adviseur innovatie. De Special Media Awards is voor mij het mooiste evenement van het jaar. Ik ben trots dat ik hieraan mag meewerken.
Jantine Willemsen

Jantine Willemsen

Communicatie adviseur
Ik ben communicatieadviseur bij Amerpoort. Vanaf de start ben ik betrokken bij de Special Media Awards. Ik denk mee over de communicatie en ben betrokken bij de contacten met de pers. Ik vind het geweldig dat dit evenement is uitgegroeid tot iets waar zoveel mensen en organisaties aan meewerken. In mijn werk deel ik graag persoonlijke, inspirerende verhalen. En bij de deelnemers van de Special Media Awards komen zoveel prachtige mensen en verhalen voorbij. Ik ben blij dat we daar een podium voor kunnen zijn!
Sharon van Koot

Sharon van Koot

Content maker
Ik werk als content maker bij Amerpoort. Dit houdt in dat ik de social media posts voor Amerpoort voor het grootste gedeelte maak. Maar ook maak ik video’s en monteer ik deze. Vorig jaar heb ik achter de schermen bij de Special Media Awards geholpen met de webcare. Dit jaar ga ik dit weer doen, ook zorg ik voor de posts op het TikTok kanaal van de Special Media Awards. Vorig jaar was de eerste keer dat ik de Special Media Awards heb bekeken en ik heb de hele aflevering met een grote lach op mijn gezicht gezien.
Paulien Knaup

Paulien Knaup

Coach en trainer
Ik ben eigenaar van Pact2017, waar ik vooral zorgmedewerkers coach en training geef. Daarnaast werk ik al heel lang met veel plezier voor Amerpoort waar ik teamcoach ben geweest en nu bij het expertisecentrum. Het is ontzettend belangrijk dat iedereen het leuk kan hebben op internet. Daar kan nooit genoeg over gepraat worden. Doe dat dus vooral samen! Andere jaren heb ik gekeken naar de uitzendingen maar in 2021 help ik mee bij de balie in Beeld en Geluid. Ik heb er erg veel zin in!
Evelyn Verburgh

Evelyn Verburgh

Mediacoach
Als mediacoach begeleid ik kinderen, jongeren en hun opvoeders bij het omgaan met de media van vandaag de dag. Hoe gebruik je ze bewust, kritisch en actief? En vooral, hoe maak je gebruik van de kansen die (nieuwe) media bieden? Belangrijk, want zo kun je meedoen in de samenleving. Zelf media maken is een geweldige manier om jezelf te ontwikkelen en mediawijzer te worden. Daarom ben ik ook zo’n fan van de Special Media Awards. Talentvolle, creatieve mediamakers laten zien wat zij in huis hebben. Plezier en positiviteit staan centraal. Dat verdient een plaats in de schijnwerpers en daar zet ik mij graag voor in!
Micky Devente

Micky Devente

Manager online
Als Manager online bij Netwerk Mediawijsheid houd ik mij bezig met alle online communicatie. Zoals de websites, nieuwsbrief en sociale media. Samen met andere organisaties werken we aan meer mediawijsheid bij begeleiders en bij jongeren met een lvb. Omdat iedereen recht heeft op een leuk online leven. Ik help bij het schrijven van de persberichten over de Special Media Awards. En bij de uitreiking help ik bij de balie. Ik vind het erg leuk om ook 'offline' bij de leukste uitreiking van het jaar te zijn!
Janine van Loenen

Janine van Loenen

expertcoach mediaopvoeding
Als expertcoach mediaopvoeding kom ik veel in contact met kinderen/jongeren/volwassen en ook hun ouders/begeleiders die Social media wat ‘spannend’ vinden. Onbekend met veel apps en vaak bang dat het mis gaat. In mijn lessen en begeleiding die ik geef wil ik naast de risico’s juist graag stil staan bij de mooie dingen die social media je brengen. Bijvoorbeeld: meer sociale contacten, beter aansluiten bij wat je wel kan, veel (nieuwe) informatie kunnen vinden en het stimuleert volop je creativiteit! Punten waar de special media awards ook voor staat. Daarom ben ik zo trots en blij dat ik daarin mag meedoen en geniet ik volop van alle inspiratie!
Mascha Hacquier

Mascha Hacquier

Begeleider Cliëntenweb / cliëntcommunicatie
Ik werk als begeleider bij het Cliëntenweb van Radar. We maken een website voor en door cliënten en houden ons bezig met cliëntcommunicatie. Mariska Snel werkt hier ook aan mee. Ik ondersteun haar bij het schrijven van de persberichten. De uitreiking van de Special Media Awards is een moment waar veel mensen ieder jaar naar uitkijken. Ik vind het mooi dat iedereen een kans krijgt, zijn talenten kan laten zien en deze ook gezien worden. Een eer om hierbij betrokken te zijn.
Erwin Pfeiffer

Erwin Pfeiffer

Innovator
Ik werk bij Triade Vitree waar ik probeer om het leven van onze cliënten mooier te maken en het werk van onze medewerkers makkelijker door het inzetten van technologie en innovaties. En daar is social media niet meer bij weg te denken. De Special Media Awards tonen aan dat er enorm veel talent aanwezig is en dat verdient een podium. Het is een voorrecht om met zoveel verschillende disciplines vanuit de diverse organisaties dit event mede mogelijk te maken. Tijdens het event ben ik de opnameleider en gaan we met het team een spetterende uitzending van het event weergeven op de socials!
Delfie Bruggeman

Delfie Bruggeman

Cameravrouw en editor
Mijn naam is Delfie. Ik heb een eigen bedrijf; Delfie Media. Sinds kort ben ik ook werkzaam bij de afdeling communicatie van Sherpa. Als inhoudelijke regisseur, cameravrouw en editor heb ik verschillende online producties en tv-producties maakt. Daarnaast heb ik ook altijd al affiniteit gehad met de gehandicapten zorg. Zo heb ik bijvoorbeeld bij de KRO-NCRV het programma "No Limits Network" gemaakt. Dit was over en voor mensen met een beperking. Het ging niet om de beperking, maar juist de kracht achter de persoon. Dit hoop ik nu ook weer in mijn huidige werk door te kunnen zetten bij Sherpa en de Special Media Awards.
Mariska Snel

Mariska Snel

persberichten schrijver
Ik werk voor het Cliëntenweb van Radar. Ik ga samen met mijn begeleidster Mascha Hacquier van het Cliëntenweb persberichten schrijven voor de Special Media Awards. Ik vind het leuk om mee te doen, omdat ik nieuwe ervaringen wil opdoen. Ik heb al een keer meegedaan met de Special Media Awards en ik ben toen genomineerd voor beste Tiktokker. Ik was heel blij en emotioneel. Het was een hele mooie ervaring.
Luka Doppen

Luka Doppen

Vlogger
Ik werk als persoonlijk begeleider bij Estinea en daarnaast zet ik mij in als ambassadeur voor de gehandicaptenzorg. Dit doe ik, omdat ik nog wel eens tegen vooroordelen en de bekende clichés aanloop. Deze gedachtegangen zijn vaak vanuit onwetendheid en dit kan ik natuurlijk niemand kwalijk nemen. Hierdoor ben ik een Instagram account gestart, zodat ik anderen een inkijk kan geven in de sector door vlogs en verhalen te delen. Het is mooi om te zien hoeveel impact social media kan hebben, maar ook alle creativiteit die hierbij komt kijken. Ik kijk dan ook al enorm uit naar de awards!
Mark Hellenbrand

Mark Hellenbrand

Radio coach
Ik heb binnen de stichting Koraal Parkstad de dagbesteding "Koraal Media" opgezet. We maken er videoproducties, fotografie en radio. Mensen met een beperking zijn dan in de breedste zin van het woord bezig met media. Radio is een zeer geliefde dagbesteding waarin iedereen zijn eigen programma kan maken. We maken interviews, live muziek, spelshows en live radio op locatie. Dit allemaal gecombineerd met video noemen we "visual radio". Wij zijn enorm trots dat wij met Radio Koraal de radio uitzending van de Special Media Awards mogen verzorgen. Met onze mobile studio en DJ’s komen we een live uitzending vanuit Hilversum verzorgen. Voor, tijdens en na de uitzending ben ik het aanspreekpunt voor de Radio en kijk er enorm naar uit!
Lyonne Lanphen

Lyonne Lanphen

Evenementen coördinator Amerpoort-Expertisecentrum
Al ruim 30 jaar medewerker bij Amerpoort. Ik heb gewerkt als begeleider/ vlinder op vele woon- en dagbestedingslocaties, medewerker bij de afdeling Zorgbemiddeling en indicaties, en secretaresse bij de manager van het Expertisecentrum. Mijn kwaliteiten liggen bij het organiseren van evenementen/ bijeenkomsten en projecten ondersteunen. Ik kreeg de mogelijkheid om Evenementen coördinator te worden bij het Expertisecentrum. Nooit spijt van gehad! Toen ik de vraag kreeg of ik logistiek iets kon betekenen voor de Special Media Awards was ik meteen enthousiast. Dit mooie event is voor mij niet alleen een heerlijke logistieke klus, maar vooral ook mooi omdat ik van dichtbij mee kan gaan maken hoe belangrijk Social Media is voor iedereen. Een platform om je eigen verhaal te kunnen vertellen, mensen te raken en te vermaken. Dus kom maar op met de media!
Dagmar Hilhorst

Dagmar Hilhorst

Stagiair KlareKoek en Special Media Awards
Als student aan de opleiding Communicatie en Multimedia Design aan NHL Stenden in Leeuwarden, hou ik me bezig met het bedenken en vormgeven van verschillende soorten media, waarbij ik kijk naar de behoeften van de eindgebruiker van deze media. Mijn hart ligt duidelijk bij illustratie en graphic design. Vanaf september ga ik een half jaar stagelopen bij Klarekoek: een ontwerpbureau die zich onder andere inzet om informatie zo begrijpelijk en leuk mogelijk over te brengen op de eindgebruiker. Samen met Klarekoek ga ik werken aan een opdracht in samenwerking met de Special Media Awards, met het idee om zorginstellingen te helpen om hun eigen 'Special Media Awards Kleintje' neer te zetten. Dit is voor nu het idee, maar wie weet op wat voor andere leuke ideeën we allemaal gaan komen!
Sven Duits

Sven Duits

film- en podcastmaker bij Philadelphia
Al een paar jaar werk ik als film- en podcastmaker bij Philadelphia. Voordat ik dit werk deed heb ik als begeleider gewerkt. Naast mijn werk sport ik vooral heel graag. Voor mijn werk maak ik boeiende video’s voor onze website www.Mo-online.nl. Ook maak ik bij Philadelphia de podcast "What de Vak". Een podcast over werken in de zorg. In 2022 heeft ons team voor de serie Lijf&Liefde een Special Media Award gewonnen. Daar zijn we super trots op. Ik vind de SMA een geweldig initiatief. Wat een talent! Daarom zet ik me graag in voor deze bijzondere award uitreiking. Ik verzorg samen met 2 journalisten dat alles op de persplek goed verloopt.
Eva van der Veer

Eva van der Veer

Coach mulitmediateam
Hoi, ik ben Eva van der Veer! Je kunt me kunnen van de bijzonder normale podcast (winnaar SMA 2022!). Daarnaast werk ik op de multimediagroep van Severinus. Samen met mijn multimediateam maak ik de website van de Special Media Awards nét iets mooier en completer!