Dit is de jury van de Special Media Awards

Sander Pat

is YouTuber. Sander vlogt dagelijks over zijn leven met een verstandelijke beperking. Inmiddels staan er ruim 1000 vlogs over zijn leven online. Hij heeft een gezellig Instagram account. Is DJ en radiomaker bij RTWFM. In 2018 zat hij al in de jury van de Amerpoort YouTube Awards. En hij heeft uiteraard zelf ook al een leuke vlog gemaakt over de Special Media Awards.

Kimberley Klaver

is actrice en radio-dj. En sinds kort een trotse moeder. Ze heeft veel ervaring met acteren in series en films. Zo speelde ze in de serie Spangas en Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook is ze radio-dj bij Q-Music geweest. En ze is presentatrice van het online programma Bekende Baasjes Kimberley doet mee als jurylid. Omdat ze het belangrijk vindt dat iedereen mee moet kunnen doen met media maken. Ze is heel nieuwsgierig naar jullie inzendingen.

Teun Peters

Mijn naam is Teun Peters, bekend van o.a. Team DylanHaegens als cameraman, acteur en… kabouter. Want blijkbaar ben ik heel klein. Ik ben sinds 2007 actief op YouTube dus ik doe al heel wat jaren mee. Ik vind het belangrijk om mee te doen aan dit evenement omdat media maken voor iedereen moet zijn. Dit evenement is de perfecte gelegenheid om een signaal af te geven aan mensen met een beperking die twijfelen om te beginnen met YouTube of andere media. Een beperking moet namelijk geen obstakel zijn, een beperking moet juist een kracht zijn!

Bas van Teylingen

heeft heel veel ervaring met verschillende media zoals: radio maken tv programma's maken films maken zoals 'De film van Dylan Haegens' stemmen inspreken voor reclames en tv programma's Bas heeft ook zijn eigen YouTube kanaal 'Next Level Heroes' Hij is ook de schrijver van het boek 'Help mijn kind zit op youtube' Dat is een boek voor ouders, opvoeders & begeleiders over YouTube. De Special Media Awards is blij met Bas in de jury.

Eelco Kingma

is oprichter van de DYTG. Dit is hét oudste online video evenement van Nederland! De DYTG was voor het eerst in 2010. Ze wilde toen vloggers, kijkers en bedrijven van video’s op internet bij elkaar te brengen. Eelco heeft samen met Koen Dulfer een eigen media bedrijf. Samen helpen ze vloggers met hun werk. Ze zorgen dat vloggers bekender worden door leuke dingen te bedenken. Eelco doet mee aan de Special Media Awards omdat hij het belangrijk vind dat online video toegankelijk is voor iedereen!