Dit is de vakjury van de Special Media Awards 2020

Sander Pat

Sander Pat

Youtuber
Sander is voor de derde keer vakjurylid. Hij vlogt al heel lang en elke dag. Je vindt hem op YouTube als ‘DagenvanPatje” En hij maakte bij de regionale omroep radio. Vorig jaar was Sander te zien in het programma ‘Net FF Anders”.
Teun Peter

Teun Peter

Mediamaker
Teun zit voor de tweede keer in de vakjury. Hij is cameraman en YouTuber. Hij had een hoofdrol in de Film van Dylan Haegens. Daarnaast geeft Teun gastlessen over mediawijsheid. En workshops over vloggen.
Kirsten Jassies

Kirsten Jassies

Instragram specialist
Kirsten is nieuw in de vakjury. Zij is Instagram- en vlogtrainer. Zij helpt organisaties met sociale media goed inzetten. Ze schreef ook een boek; dat heet Instaproof En Kirsten heeft een toffe plek op een bijzondere camping.
Eelco Kingma

Eelco Kingma

Mediadeskundige
Eelco is er dit jaar ook weer bij. Hij is de bedenker van de Dutch YouTube Gathering. Die organiseert hij alweer voor de 12e keer. Eelco is online media en video specialist. Hij kan goed zien of iemand mediakwaliteiten heeft. Goed dat je er weer bij bent Eelco!
Kars de Hollander

Kars de Hollander

Mediamaker
Kars maakt samen met zijn broer Ties toffe filmpjes op TikTok en YouTube. Samen waren ze te horen in een podcastaflevering van ‘Alicante’. Dat ging over ‘Down met TikTok’. Kars studeert Multimedia Design. Hij vindt het erg leuk om in de jury te zitten. Welkom in de jury Kars! Super dat je erbij bent!
Gwen van Poorten

Gwen van Poorten

Presentatrice
Gwen is sinds 2010 presentatrice en programma maakster. Ze presenteerde aftermovies van festivals en bij muziekzender XITE. Zij heeft een eigen podcast en YouTubeserie. Ze werkte bij BNNVARA waar ze ‘Spuiten en Slikken’ en ‘de Social Club’ presenteerde. Gwen was ook te zien bij “De zomer met Art” op RTL 4.