Angela Jütte

Angela Jütte

Hoi Ik ben Angela Jütte. Ik ben pas afgestudeerd als vakfotograaf bij de fotovakschool in Amsterdam. Mijn passie is om mensen te laten stralen. Ik fotografeer mensen zoals ze zijn. Op locatie bij bedrijven, congressen , evenementen. Bijzondere momenten vastleggen in een ontspannen sfeer. Beeld met een verhaal, in zwart-wit of kleur. Door mijn werk bij het LFB heb ik de kans gekregen om mijn talent te mogen ontwikkelen. Ik werk 4 dagen bij het LFB bij Scholing & Training en afdeling communicatie.
Esther Meijer

Esther Meijer

Esther is fotograaf en komt op 9 november foto’s maken van het evenement. Esther maakt mooie foto’s en weet goed de sfeer vast te leggen op een foto. Creatief is Esther op meerdere vlakken. Niet alleen omdat haar beroep als fotograaf een creatief beroep is. Maar ook omdat ze ondanks haar beperking, een lengte van 1.20 meter, toch best veel kan. https://www.pluryn.nl/jongvolwassenen/leren-en-werken/multimediateam
Multimediateam Pluryn

Multimediateam Pluryn

Het Multimediateam Pluryn bewees zich de afgelopen jaren met vette filmproducties. Dit filmbedrijf is van alle markten thuis: of het nu om nieuwsitems van de Pluryn Nieuwsflits gaat, interviews met ministers en popsterren, documentaires, gamereviews of bedrijfsfilms. De medewerkers werken met professionele apparatuur. Voor de Special Media Awards 2019 hebben wij de aftermovie gemaakt.