Theater Totaal

Theater Totaal

Tijdens de SMA zal Theater Totaal een smakelijke scène laten zien die een vette knipoog geeft naar de realiteit. Theater Totaal is een muziek-en theaterwerkplaats voor artiesten met een verstandelijke beperking uit Nieuwegein. In een sociaal klimaat waarin lichtheid van het bestaan, onderlinge hulp, begrip, zelfvertrouwen en zelfredzaamheid centraal staan, ontwikkelen de artiesten hun uitzonderlijke talent door middel van scholing en vertoning. Theater Totaal is onderdeel van Amerpoort.
Jolan van Zanten

Jolan van Zanten

Deze jongen laat ons zien: leven met een beperking hoeft geen beperking te zijn. Het is allemaal een mindset. Positiviteit en eerlijkheid staan bij hem voorop, en wat een authenticiteit dat deze jongen uitstraalt! Een beperking? Jolan bereikt wat hij wil bereiken door gewoon zichzelf te zijn. Hij stelt zichzelf graag voor: Mijn naam is Jolan van Zanten, ik ben 22 jaar en heb super veel zin om voor jullie op te treden. Ik woon in Nijmegen. Ik heb een beperking maar weet daar een positieve draai aan te geven. Dit doe ik door het maken van raps en door optredens.
DJ Rayman

DJ Rayman

Dit is Raymond van Dalsem (24) beter bekent als dj Rayman. Hij maakt muziek, videoclips, produceert en rapt. Daarnaast is hij ook te boeken als dj voor een spectaculaire show. Zijn grote held is Pitbull. Deze artiest is de reden dat Raymond zijn muziek carrière is begonnen en houdt hem tot op de dag van vandaag gemotiveerd om te blijven leren en nog beter te worden. Raymond is onnavolgbaar en invoelbaar!