De organisatie

Sonja Heijkamp

Sonja Heijkamp

Eindbaas Special Media Awards
Ik ben projectcoördinator van het consultatieteam Client, Internet en Sociale Media bij Amerpoort. Dat betekent dat ik zoveel mogelijk mensen bij Amerpoort advies geef over een leuk online leven. De landelijke Special Media Awards vind ik belangrijk om te organiseren. Hiermee laten we zien wat voor goede media mensen maken. Zelf gebruik ik ook veel sociale media. Dat doe ik om op de hoogte te blijven van nieuwe dingen. En om te netwerken.
Joyce Graafhuis

Joyce Graafhuis

Vlog expert
Ik werk voor het expertisecentrum van Amerpoort. Samen met Mike en Sonja zit ik in het Consultatie Team: Client, Internet en Sociale Media. Daarnaast maak ik veel vlogs voor Amerpoort. Als het gaat om media maken vind ik het gebruik van bewegend beeld (video) het leukst. Je kan op een vlotte, positieve en spontane manier laten zien wat je bezig houdt.
Mike Haanstra

Mike Haanstra

Website bouwer
Ik werk bij Amerpoort. Als trainer voor begeleiders bijvoorbeeld over sociale media. Ik werk mee aan de Special Media Awards, omdat ik het belangrijk vind dat de mogelijkheden van internet voor iedereen zijn. Het maken van online media is leuk. Zo kun je laten zien waar je goed in bent. Zelf kijk ik graag naar YouTube filmpjes en mooie foto's op Instagram.

Team:

Linda Vergouwen

Linda Vergouwen

Mediacoach
Mediatrainingen geven aan cursisten met een (licht) verstandelijke beperking is mijn passie. Dat doe ik binnen de organisatie Gors als Mediacoach. In mijn vrije tijd ontwikkel ik lesmaterialen binnen mijn eigen bedrijf Social media juf. Mediawijsheid op de kaart zetten voor mensen met een beperking daar ga ik voor. De doelgroep wordt nog te vaak over het hoofd gezien. Wat een talenten zijn hier te vinden! Daarom sluit ik mij zo graag aan bij de Special Media awards, het plezier spat ervan af en talent krijgt daar een welverdiend podium.
Hessel Rienstra

Hessel Rienstra

Sociale media coach
Ik werk als trainer/coach bij ’s Heeren Loo. Ik geef ook regelmatig trainingen en workshops over sociale media aan medewerkers in de zorg. Dit doe ik omdat ik in 2014 het spelletje Sociale Slimmeriken samen met nog een paar andere mensen heb bedacht. Sociale Media hebben daarom altijd mijn aandacht gehad, ook privé. Ik ben reuze nieuwsgierig naar wat er allemaal is, wat je ermee kan en wat de kansen hiervan zijn. Daarom sta ik ook helemaal achter de Special Media Awards en draag ik daar graag mijn steentje aan bij.
Anke van Breugel

Anke van Breugel

Mediacoach
Ik werk als Mediacoach bij ASVZ en ben de trotse mede-ontwikkelaar van het spel Mediajungle. Met elkaar media maken en er over in gesprek gaan, is voor mij belangrijk en leerzaam! Via de Special Media Awards krijgt iedereen de kans zijn of haar talent te laten zien en verder te ontwikkelen. De creativiteit waarmee video’s gemaakt zijn, vind ik indrukwekkend! Dit talent verdiend een podium en daar werk ik graag aan mee!
Jonas Oomen

Jonas Oomen

Muziekcoach en vlogger
Ik werk als muziekcoach en vloggen bij Stichting Philadelphia Zorg. Ik probeer middels mijn vlogs het inzetten van muziek in de zorg onder de aandacht te brengen. Daarnaast ben ik bezig met diverse projecten, zoals het opzetten van een radiozender en een boekingskantoor voor onze artiesten. Om deze projecten te laten zien en mensen mee te nemen is het heel tof om social media en vlogs te gebruiken.
Margot van Duren

Margot van Duren

Filmmaker
Ik ben werkzaam als filmmaker/begeleider bij het Multimediateam Pluryn. We maken professionele filmproducties met een team van 50 enthousiastelingen, met ieder zijn/haar eigen specialiteit op het gebied van film. In 2019 hebben we de aftermovie van de Special Media Awards 2019 gemaakt en sindsdien zijn we verkocht; een regelrecht feest en grote eer om hier onderdeel van te mogen zijn!
Bart

Bart

StoryBart
Hoi, ik ben Bart. Met mijn bedrijf StoryBart ben ik bezig met alles wat te maken heeft met beeld en geluid. Ik maak filmpjes, podcasts, muziek, foto's, special effects, livestreams en nog veel meer. Naast mijn eigen bedrijf werk ik ook in de gehandicaptenzorg. Ik werk bij Mididn als innovatiecoördinator. In 2020 heb ik de muziekvideo's voor de SMA uitreiking mogen produceren en was ik op pad om het uitdelen van de Awards te filmen.