De organisatie

Sonja Heijkamp

Sonja Heijkamp

Eindbaas Special Media Awards
Ik ben projectcoördinator van het consultatieteam Client, Internet en Sociale Media bij Amerpoort. Dat betekent dat ik zoveel mogelijk mensen bij Amerpoort advies geef over een leuk online leven. De landelijke Special Media Awards vind ik belangrijk om te organiseren. Hiermee laten we zien wat voor goede media mensen maken. Zelf gebruik ik ook veel sociale media. Dat doe ik om op de hoogte te blijven van nieuwe dingen. En om te netwerken.
Joyce Graafhuis

Joyce Graafhuis

Vlog expert
Ik werk voor het expertisecentrum van Amerpoort. Samen met Mike en Sonja zit ik in het Consultatie Team: Client, Internet en Sociale Media. Daarnaast maak ik veel vlogs voor Amerpoort. Als het gaat om media maken vind ik het gebruik van bewegend beeld (video) het leukst. Je kan op een vlotte, positieve en spontane manier laten zien wat je bezig houdt.
Mike Haanstra

Mike Haanstra

Website bouwer
Ik werk bij Amerpoort. Als trainer voor begeleiders bijvoorbeeld over sociale media. Ik werk mee aan de Special Media Awards, omdat ik het belangrijk vind dat de mogelijkheden van internet voor iedereen zijn. Het maken van online media is leuk. Zo kun je laten zien waar je goed in bent. Zelf kijk ik graag naar YouTube filmpjes en mooie foto's op Instagram.
Lotte van Aerle

Lotte van Aerle

Projectmanager
Ik werk voor Netwerk Mediawijsheid als projectmanager voor het programma ‘Leuk Online Leven’. Samen met andere organisaties werken we aan meer mediawijsheid bij begeleiders en bij jongeren met een lvb. Omdat iedereen recht heeft op een leuk online leven. De uitreiking van de Special Media Awards is het leukste evenement waar ik mijn steentje elk jaar aan bij mag dragen. Ik doe dat door algemene ondersteuning te beiden aan de projectorganisatie, aan de jury, en tijdens het evenement zelf.

Team:

Linda Vergouwen

Linda Vergouwen

Socialmedia juf
Mediawijsheid op de kaart zetten voor mensen met een beperking daar ga ik voor. De doelgroep wordt nog te vaak over het hoofd gezien. Vanuit deze passie werk ik vanuit mijn eigen bedrijf Socialmediajuf. Ik hou me daar vooral bezig met het maken van lesmaterialen en het geven van trainingen. De balans vinden tussen online risico’s en oog blijven houden wat social media allemaal kan betekenen voor cursisten staat altijd centraal. We vergeten soms hoeveel creativiteit, ontspanning en hoeveel talent er op de socials te vinden is. Daarom sluit ik mij zo graag aan bij de Special Media awards, het plezier spat ervan af en talent krijgt daar een welverdiend podium.
Hessel Rienstra

Hessel Rienstra

Sociale media coach
Ik werk als trainer/coach bij ’s Heeren Loo. Ik geef ook regelmatig trainingen en workshops over sociale media aan medewerkers in de zorg. Dit doe ik omdat ik in 2014 het spelletje Sociale Slimmeriken samen met nog een paar andere mensen heb bedacht. Sociale Media hebben daarom altijd mijn aandacht gehad, ook privé. Ik ben reuze nieuwsgierig naar wat er allemaal is, wat je ermee kan en wat de kansen hiervan zijn. Daarom sta ik ook helemaal achter de Special Media Awards en draag ik daar graag mijn steentje aan bij.
Anke van Breugel

Anke van Breugel

Mediacoach
Ik werk als Mediacoach bij ASVZ en ben de trotse mede-ontwikkelaar van het spel Mediajungle. Met elkaar media maken en er over in gesprek gaan, is voor mij belangrijk en leerzaam! Via de Special Media Awards krijgt iedereen de kans zijn of haar talent te laten zien en verder te ontwikkelen. De creativiteit waarmee video’s gemaakt zijn, vind ik indrukwekkend! Dit talent verdiend een podium en daar werk ik graag aan mee!
Jonas Oomen

Jonas Oomen

Muziekcoach en vlogger
Ik werk als muziekcoach en vloggen bij Stichting Philadelphia Zorg. Ik probeer middels mijn vlogs het inzetten van muziek in de zorg onder de aandacht te brengen. Daarnaast ben ik bezig met diverse projecten, zoals het opzetten van een radiozender en een boekingskantoor voor onze artiesten. Om deze projecten te laten zien en mensen mee te nemen is het heel tof om social media en vlogs te gebruiken.
Margot van Duren

Margot van Duren

Filmmaker
Ik ben werkzaam als filmmaker/begeleider bij het Multimediateam Pluryn. We maken professionele filmproducties met een team van 50 enthousiastelingen, met ieder zijn/haar eigen specialiteit op het gebied van film. In 2019 hebben we de aftermovie van de Special Media Awards 2019 gemaakt en sindsdien zijn we verkocht; een regelrecht feest en grote eer om hier onderdeel van te mogen zijn!
Bart Rijgersberg

Bart Rijgersberg

StoryBart
Hoi, ik ben Bart. Met mijn bedrijf StoryBart ben ik bezig met alles wat te maken heeft met beeld en geluid. Ik maak filmpjes, podcasts, muziek, foto's, special effects, livestreams en nog veel meer. Naast mijn eigen bedrijf werk ik ook in de gehandicaptenzorg. Ik werk bij Middin als innovatiecoördinator. In 2020 heb ik de muziekvideo's voor de SMA uitreiking mogen produceren en was ik op pad om het uitdelen van de Awards te filmen.
Jantine Willemsen

Jantine Willemsen

Communicatie adviseur
Ik ben communicatieadviseur bij Amerpoort. Vanaf de start ben ik betrokken bij de Special Media Awards. Ik denk mee over de communicatie en ben betrokken bij de contacten met de pers. Ik vind het geweldig dat dit evenement is uitgegroeid tot iets waar zoveel mensen en organisaties aan meewerken. In mijn werk deel ik graag persoonlijke, inspirerende verhalen. En bij de deelnemers van de Special Media Awards komen zoveel prachtige mensen en verhalen voorbij. Ik ben blij dat we daar een podium voor kunnen zijn!
Sharon van Koot

Sharon van Koot

Content maker
Ik werk als content maker bij Amerpoort. Dit houdt in dat ik de social media posts voor Amerpoort voor het grootste gedeelte maak. Maar ook maak ik video’s en monteer ik deze. Vorig jaar heb ik achter de schermen bij de Special Media Awards geholpen met de webcare. Dit jaar ga ik dit weer doen, ook zorg ik voor de posts op het TikTok kanaal van de Special Media Awards. Vorig jaar was de eerste keer dat ik de Special Media Awards heb bekeken en ik heb de hele aflevering met een grote lach op mijn gezicht gezien.
Paulien Knaup

Paulien Knaup

Coach en trainer
Ik ben eigenaar van Pact2017, waar ik vooral zorgmedewerkers coach en training geef. Daarnaast werk ik al heel lang met veel plezier voor Amerpoort waar ik teamcoach ben geweest en nu bij het expertisecentrum. Het is ontzettend belangrijk dat iedereen het leuk kan hebben op internet. Daar kan nooit genoeg over gepraat worden. Doe dat dus vooral samen! Andere jaren heb ik gekeken naar de uitzendingen maar in 2021 help ik mee bij de balie in Beeld en Geluid. Ik heb er erg veel zin in!
Evelyn Verburgh

Evelyn Verburgh

Mediacoach
Als mediacoach begeleid ik kinderen, jongeren en hun opvoeders bij het omgaan met de media van vandaag de dag. Hoe gebruik je ze bewust, kritisch en actief? En vooral, hoe maak je gebruik van de kansen die (nieuwe) media bieden? Belangrijk, want zo kun je meedoen in de samenleving. Zelf media maken is een geweldige manier om jezelf te ontwikkelen en mediawijzer te worden. Daarom ben ik ook zo’n fan van de Special Media Awards. Talentvolle, creatieve mediamakers laten zien wat zij in huis hebben. Plezier en positiviteit staan centraal. Dat verdient een plaats in de schijnwerpers en daar zet ik mij graag voor in!
Micky Devente

Micky Devente

Manager online
Als Manager online bij Netwerk Mediawijsheid houd ik mij bezig met alle online communicatie. Zoals de websites, nieuwsbrief en sociale media. Samen met andere organisaties werken we aan meer mediawijsheid bij begeleiders en bij jongeren met een lvb. Omdat iedereen recht heeft op een leuk online leven. Ik help bij het schrijven van de persberichten over de Special Media Awards. En bij de uitreiking help ik bij de balie. Ik vind het erg leuk om ook 'offline' bij de leukste uitreiking van het jaar te zijn!
Janine van Loenen

Janine van Loenen

expertcoach mediaopvoeding
Als expertcoach mediaopvoeding kom ik veel in contact met kinderen/jongeren/volwassen en ook hun ouders/begeleiders die Social media wat ‘spannend’ vinden. Onbekend met veel apps en vaak bang dat het mis gaat. In mijn lessen en begeleiding die ik geef wil ik naast de risico’s juist graag stil staan bij de mooie dingen die social media je brengen. Bijvoorbeeld: meer sociale contacten, beter aansluiten bij wat je wel kan, veel (nieuwe) informatie kunnen vinden en het stimuleert volop je creativiteit! Punten waar de special media awards ook voor staat. Daarom ben ik zo trots en blij dat ik daarin mag meedoen en geniet ik volop van alle inspiratie!