Super dat u de QR code hebt gescand!

We zijn hard bezig om in 2025 mediawijsheid binnen de gehandicaptenzorg groots te vieren met een Award uitreiking in het Beatrix Theater in Utrecht.
Genomineerden, een live uitzending, rode lopers, spotlights, Awards, galajurken, bubbels en bekende Nederlanders in de vakjury.
Dit kunnen we niet alleen!
Uw bijdrage zal ervoor zorgen dat het feest door kan gaan!


Deelnemers
De Special Media Awards is voor deelnemers een evenement dat kansen biedt aan de deelnemers om hun talent te laten zien, zelfvertrouwen vergroot, hen uit de comfort zone haalt en bijdraagt aan mediawijzer worden. Deelnemers en verwanten zijn trots op de creaties, hebben media maken vaak als zinvolle werk of dagbesteding, maken in de voorbereiding en op de avond zelf nieuwe vrienden.

Bekijk hier de oproep van winnaars:

Samenleving
De aanloop en het evenement brengen al 5 jaar een maatschappelijke beweging op gang. Deelnemers zijn via de content die zij maken zichtbaar in de (digitale) samenleving, een voorbeeld voor anderen, zijn ambassadeurs en krijgen de gelegenheid zich zichtbaar te maken voor reguliere mediamakers. Met hun creaties laten zij zien dat zij over talenten beschikken waarmee zijn actief mee kunnen doen in de (digitale) samenleving Het evenement maken we samen met mensen met een verstandelijke beperking en is hiermee voor een groot deel inclusief & divers te noemen. Ook biedt het organisatieteam, het netwerk, de website en de social media platformen een pleisterplek voor mediamakers met en zonder beperking.

Bekijk hier de promo voor de NPO:

Samenwerking
We streven naar een onafhankelijk landelijk evenement voor en door mensen met een verstandelijke beperking dat een zichtbare plek inneemt inde digitale samenleving. Een gezamenlijk gedragen eigenaarschap waarmee we samen garant staan voor de organisatie en financiële verantwoordelijkheden. Door het samen te doen bieden we deelnemers en het organisatie team bestaanszekerheid van de Special Media Awards.

Bekijk hier de oproep van de presentatoren:

We komen graag met uw organisatie in contact voor een kennismakingsgesprek. Wie mogen we benaderen?