Dit is de vakjury van 2022:

Carolien Borgers

Carolien Borgers

radiomaker en podcastmaker
Ze houdt van muziek en zingen. Ze zit dit jaar nieuw in de vakjury. Daar zijn we blij mee. Carolien is erg benieuwd naar jullie inzendingen.
Maarten Steendam

Maarten Steendam

Presentator
Het tweede nieuwe vakjurylid is Maarten Steendam. Hij presenteert Hart van Nederland op SBS6. Maarten kijkt uit naar inzendingen hem raken. Top dat je erbij bent Maarten!
Team Plagiaat

Team Plagiaat

Mediamakers
Ook nieuw in de vakjury dit jaar; Team Plagiaat. Sanne en Erik Jan zijn bekend van TikTok. Daar maken ze grappige en herkenbare sketches. Maar ook live gamen met volgers doen ze vaak. Ze gaan letten op inzendingen die creatief en origineel zijn.
Kirsten Jassies

Kirsten Jassies

Mediamaker
Kirsten Jassies zit alweer voor de derde keer in de vakjury. En daar zijn we gewoon weer heel blij mee! Ze weet heel veel van Instagram en TikTok. Ze schrijft boeken en helpt organisaties met Social media. Kirsten heeft veel zin om te zien wat jullie gemaakt hebben.
Sander Pat

Sander Pat

vlogger
Sander is alle jaren een vast gezicht in de vakjury. Hij weet precies waar hij op moet letten. Je kan hem gezien hebben in het programma “Net FF Anders”. Maar ook is hij bekend van zijn YouTube Kanaal ‘Dagen van Patje”. Gezellig dat je er weer bij bent! We maken er weer een feestje van!
Karim Amghar

Karim Amghar

presentator en programmamaker
Karim is helemaal nieuw in de vakjury. Hij is presentator en programmamaker bij de NTR. En hij geeft les op het MBO. Karim geeft ook workshops over verschillende onderwerpen. Over bijvoorbeeld inclusie, mediawijsheid en burgerschap. Welkom in de vakjury Karim, fijn dat je mee doet.